Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ Ξυπνήστε!



Επιβάλλεται η ένωση πατριωτικών κομμάτων και φορέων για συλλογή υπογραφών προς διενέργεια Δημοψηφίσματος!
Δεν θα αργήσει η ώρα που οι Έλληνες θα λογοδοτούν σε ανωτέρους τους μετανάστες οι οποίοι θα έχουν Ελληνοποιηθεί, χωρίς να έχουν απαραίτητα Ελληνική συνείδηση, και οι οποίοι θα έχουν πάρει την Ελληνική υπηκοότητα απλώς και μόνον έχοντας συμπληρώσει μερικά χρόνια διαμονής στη χώρα.


Η κυβέρνηση προχωρά, ίσως και άθελά της οδηγούμενη από το ψηφοθηρικό της ένστικτο, στην δημιουργία των βάσεων οι οποίες θα οδηγήσουν στην τελική διάλυση της έννοιας ΕΘΝΟΥΣ και της Εθνικής συνείδησης. Η απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων …έτσι απλά, σε ένα μεγάλο, αρχικά, κομμάτι των (λαθρο) μεταναστών θα αποτελέσει τον εν δυνάμει στρατό κατοχής του Έθνους μας.
Ποιος μπορεί να μας διασφαλίσει ότι σε μια περίπτωση πολεμικής σύρραξης με κάποια γειτονική όμορη χώρα, όπως για παράδειγμα η Αλβανία (τυχαίο το παράδειγμα), οι Ελληνοποιηθέντες Αλβανοί, είτε πρώτης είτε δεύτερης γενιάς, θα στηρίξουν την δεύτερη τους πατρίδα, δηλαδή εμάς, και όχι την φυσική τους πατρίδα;
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αναρριχώμενοι άνθρωποι από όμορες χώρες σε πολιτικές και Διοικητικές θέσεις μετά από χρόνια… θα δρουν με βάση το συμφέρον της δεύτερης τους πατρίδας και όχι με βάση το συμφέρον της φυσικής τους πατρίδας;; Εδώ δεν δρουν με βάση το συμφέρον της πατρίδος μας οι βιολογικοί Έλληνες είτε του Πολιτικού, είτε του γενικότερου Διοικητικού πεδίου της χώρας, πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να το κάνουν;;; Όταν οι ίδιοι οι Ελληνοποιηθέντες μετανάστες βλέπουν πως εσείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολιτικοί τα δίνετε όλα στους ξένους και τίποτα στους Έλληνες, γιατί να μας σεβαστούν αυτοί όταν θα φτάσουν σε σημείο να μας διοικούν; Γιατί θα μας διοικήσουν, αυτό είναι σίγουρο! Εκτός αν αφυπνισθούμε επιτέλους και απαιτήσουμε όλοι μαζί να μας φερθείτε εσείς οι πολιτικοί όπως μας αρμόζει. Ως Ευρωπαίοι πολίτες λοιπόν και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ζητούμε να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι τις τύχες της Ελλάδος, τις τύχες των παιδιών μας. Δεν νομιμοποιείται κανένας από τους 300 σας να αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών μας! Γιατί τις αποφάσεις που θα πάρετε πάνω σε αυτό το θέμα, ίσως και να μην προλάβουμε να τις ζήσουμε, ούτε εμείς ούτε εσείς! Θα τις υποστούν όμως τα παιδιά μας! Επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ Ξυπνήστε! Η κερκόπορτα άνοιξε! Καλούμε τα πατριωτικά κόμματα, ΛΑ.Ο.Σ, Δημοκρατικοί Αναγέννηση, και όλα τα υπόλοιπα που δεν αναφέρουμε για οικονομία λέξεων, να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια για τη σωτηρία του έθνους μας. Κύριε Καρατζαφέρη και κύριε Παπαθεμελή, παρά τις όποιες γνωστές διαφορές σας, ήρθε η ώρα να αποδείξετε σε όλους τους Έλληνες την αγάπη σας για την πατρίδα μας. Καθίστε σε ένα τραπέζι γρήγορα και συντονιστείτε για έναν και μοναδικό σκοπό! Την συλλογή του απαραίτητου αριθμού υπογραφών για να διενεργηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Αν πραγματικά αγαπάτε αυτόν τον τόπο κ. Καρατζαφέρη και κ. Παπαθεμελή γνωρίζουμε ότι θα το πράξετε. Θα ενωθείτε για το καλό της πατρίδος. Οι τύχες του έθνους πέφτουν στις πλάτες σας. Αν δεν το πράξετε ο Ελληνισμός θα πορευθεί για άλλη μια φορά μόνος του και αβοήθητος, όμως θα επιζήσει!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια: