Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Για ποιόν λόγο όποιος Έλληνας αντιδρά είναι ακροδεξιός, ενώ όποιος αλλοδαπός αντιδρά έχει δίκαιο;

Αυτό είναι ή δεν είναι προπαγάνδα του ΤΥΠΟΥ κατά του Ελληνισμού;
Για ποιόν λόγο όποιος Έλληνας αντιδρά είναι ακροδεξιός, ενώ όποιος αλλοδαπός αντιδρά έχει δίκαιο;Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγα 24ωρα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας απέσυρε άρον άρον το gallop για το μεταναστευτικό από φόβο μήπως τα αποτελέσματα δικαιώνουν....τα "ακροδεξιά στοιχεία"...! Δείτε όλο το δημοσίευμα:

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδαwww.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών.

Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά.
Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Από ΤΑ ΝΕΑΔεν υπάρχουν σχόλια: