Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ. για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες


Δελτίο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ. για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες


Photobucket

Τελικά οι πανηγυρισμοί των μεταναστών, νόμιμων και μη, το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου που νίκησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ήταν μόνο και μόνο γιατί ήταν όμορφο το σήμα του πράσινου ήλιου.
        Όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο πρωθυπουργός, ξεκινάει την «δημόσια διαβούλευση» για να αποδοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια σε 1.000.000 μετανάστες.
        Προφανώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο Ελληνικός λαός να κυβερνήσει και ξέροντας επίσης ότι μετά την θητεία του δε θα έχει λυθεί κανένα ζωτικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό σώμα. Γυρίζει την πλάτη στον Έλληνα και αναζητά αλλού αγορά για να πουλήσει το προϊόν του. Ένα προϊόν το οποίο έχει βυθίσει τον Έλληνα στην ανέχεια, στη ντροπή και στη μιζέρια εδώ και τριάντα περίπου χρόνια.
        Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. στο θέμα, είναι εδώ και χρόνια ξεκάθαρη. Περιμένουμε την Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει και αυτή τις θέσεις της, καθώς η αποδοχή μίας τέτοιας αλλοίωσης του εκλογικού σώματος, περάν των άλλων, σημαίνει και τον πολιτικό της αυτοχειριασμό.  
        Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αυτόν τον επίσημο εποικισμό της Ελλάδος, χωρίς πρώτα να ρωτήσει την γνώμη του Ελληνικού Λαού μέσω δημοψηφίσματος, θεωρούμε ότι ενεργοποιείται η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος.
Ένα Έθνος που άντεξε χιλιάδες χρόνια, περνώντας πραγματικά από συμπληγάδες το ετοιμάζουν να χαθεί μπροστά στα αδηφάγα μικροπολιτικά τους σχέδια. Ο Έλληνας όμως ποτέ δε λύγισε, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Όλοι είμαστε προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Εμείς οι νέοι μαχητές του Ελληνισμού θα δηλώσουμε παρόν και σε αυτή την μάχη, καθώς ο υπέρτατος νόμος για εμάς είναι η σωτηρία της Πατρίδος.

ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ

Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: