Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΘΩΔΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ......ΠΑΝΤΟΦΛΑ


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

Μία... παντόφλα που του ξέφυγε από το πόδι κατά τη διάρκεια καταδίωξής του από πολίτη, πρόδωσε έναν 20χρονο επίδοξο βιαστή, Πακιστανό την καταγωγή που συνελήφθη στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, την περασμένη Παρασκευή, στις 22:30 το βράδυ, ο εν λόγω αλλοδαπός χρησιμοποιώντας σωματική βία και με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να ενεργήσει ασελγή πράξη σε ημεδαπή, την οποία οδήγησε στην πιλοτή πολυκατοικίας, όμως έγινε αντιληπτός από διερχόμενο. Ο περαστικός μάλιστα πάλεψε με τον δράστη, μέχρι που ο τελευταίος το έβαλε στα πόδια. Στην πορεία, τού έφυγε η μία από τις δύο παντόφλες που φορούσε.
ΠΝ

Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίσθηκε ο δράστης, ο οποίος προσήχθη στο Τ.Α. Πρέβεζας και αναγνωρίσθηκε από την παθούσα. Στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι, ενώ η δεύτερη παντόφλα βρέθηκε στο σπίτι του... Η παντόφλα αυτή, αποτελούσε και το σημαντικότερο εύρημα που υποδείκνυε τον δράστη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το Τ.Α. Πρέβεζας διενεργεί την προανάκριση.
Ο δράστης ζει μόνιμα στην Πρέβεζα και εργάζεται σε ιχθυογεννητικό σταθμό της περιοχής. Μία απόπειρα βιασμού που είχε σημειωθεί προ δεκαπενθημέρου, αλλά που δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία, δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον εν λόγω άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: