Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ?


ΠΈΜΠΤΗ, 06 ΜΑΪ́ΟΥ 20

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ

(ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ )

Το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ήταν μπροστά στον Εμπρησμό! Ακουσα ιδίοις ώσι, στις 5/5/2010 και ώρα 14:20, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm, ότι το μπλόκ τουΑΝΤΑΡΣΥΑ (γράφεται κι ΑΝΤΑΡC.I.A.) ήτανμπροστά από την Τράπεζα την ώρα του εμπρησμού.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου που μιλούσε με τους δημοσιογράφους υπερασπίστηκε “τα παιδιά” με τις μολότωφ παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που στο τέλος τους αποκάλεσε κι ανακριτές!

Είπε ότι φταίει ο Βγενόπουλος που το διατηρητέο κτήριο δεν είχε έξοδο κινδύνου! Κι το ότι πήγαν οι άνθρωποι στις δουλείες τους! (σ.σ. αλήθεια αυτός ο επαγγελματίας επαναστάτης που “δουλεύει”;)
Φταίει η Πυροσβεστική που καθηστέρησε να πάει,μέσα σε βροχή από πέτρες, διανύοντας τελικά τα τελευταία 50 μέτρα σε 10 ολόκληρα λέπτα! Μάλιστα είπε ότι αυτός άνοιγε τον δρόμο! (σ.σ.που να μην τον άνοιγε!)

Και τέλος επανέλαβε πολλές φορές οτι οι “φωτιές δεν διαδίδονται, τόσο εύκολα” ρίχνοντας ευθύνες ακόμη και στους Υπαλλήλους της Τράπεζας που κάηκαν ζωντανοί !!!!
Απέφευγε διαρκώς να καταδικάσει τους κουκουλοφόρους΄, λέγοντας οτι κι ο ίδιος φοράει μάσκα, ενώ επίσης ήταν στην “περιφρούρηση” της πορείας του ANTAPCIA, δεν έδωσε σημασία σε αυτούς που έβαζαν φωτιές ξεκινώντας από το Ιανο! Τον εκδότη του οποίου τον εβγαλε και ψεύτη ότι ήταν ο μόνος που έσβηνε την φωτιά, την ώρα που οι άλλοι κοίταζαν.
Παρτε τηλέφωνο τον σταθμό να το βάλουν επανάληψη

(από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ)

Διαβάστε τον ακόλουθο σύνδεσμο. Περιέχει πλήθος άλλων συνδέσμων για το ρόλο που διαδραματίζει στη χώρα μας ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: