Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Επικηρυγμένος «ληστής με τα μαύρα» ο τραυματίας της συμπλοκής στο Γκάζι

Ένας από τους επικηρυγμένους «ληστές με τα μαύρα» φαίνεται πως είναι ο τραυματίας από τη συμπλοκή με αστυνομικούς στο Γκάζι, μετά την αιματηρή ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε πολυκατάστημα στον Ταύρο, αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Αρχικά είχε θεωρηθεί ότι επρόκειτο για έναν από τους καταζητούμενους για τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική- ότι ο σοβαρά τραυματισμένος ληστής δεν είναι άλλος από τον επικηρυγμένο Σίμο Σεϊσίδη.
Ο Σ.Σεϊσίδης μαζί με τον αδελφό του Μάριο Σεϊσίδη και τον Γρηγόρη Τσιρώνη έχουν επικηρυχθεί από τον Οκτώβριο με το ποσό των 600.000 ευρώ. Εις βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για αξιόποινες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Οι «ληστές με τα μαύρα» έδρασαν στο διάστημα από το 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2006, όταν σημειώθηκε συμπλοκή με αστυνομικούς σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας. Θεωρείται ότι η ομάδα έχει διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.
Ο τραυματισμένος κρατούμενος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο.
Όσον αφορά στον συνεργό του, που είχε προσαχθεί το 2006 για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», χωρίς να αποδειχθεί όμως κάτι εναντίον του, ανακρίνεται στην Ασφάλεια.
Από τους δύο
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: