Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ενόχλησε η άνοδος του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ

Επίθεση απο περιφερόμενους αριστεριστές
Η κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες άνοδος που παρουσίασε ο πατριωτικός συνδυασμός ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ στις εκλογές των Κυπρίων φοιτητών της Αθήνας ενόχλησε ιδιαίτερα την αριστερά. Όπως είχαμε πει, το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ συγκέντρωσε ποσοστό 18%, κάτι το οποίο για εικοσιπέντε ψήφους θα πρόσθετε μία έδρα στην δύναμή του. Το γεγονός αυτό οδήγησε στους πανηγυρισμούς των μελών του, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην Ιατρική Σχολή.
Ιδιαίτερα ενοχλήθηκαν οι αριστεροί της «Προοδευτικής» που πρόσκειται στο ΑΚΕΛ, οι οποίοι αποφάσισαν να αντιδράσουν με βία, προσκαλώντας μάλιστα απο νωρίς γκρουπ αποτελούμενο από αντιεξουσιαστές, Συριζαίους και κομμουνιστές του ΠΑΜΕ - εμφανίστηκαν με τις σημαίες τους - για να εκφοβίσουν, κάτι το οποίο δεν έγινε, και να επιτεθούν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στους Κυπρίους ενωτικούς πατριώτες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η «Προοδευτική» συγκέντρωσε επίσης αυξημένο ποσοστό (41,73%). Παρά ταύτα, η επιτυχία του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δεν επέτρεψε αντίστοιχους πανηγυρισμούς, καθ' ότι πλέον οι Ενωτικοί δείχνουν να παίρνουν το πάνω χέρι στον αγώνα κατά του ανθελληνικού και προδοτικού ΑΚΕΛ, που ηγείται της Κύπρου αυτή τη στιγμή. Το παράδοξο είναι βέβαια, ότι η συγκεκριμένη αριστερή παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση, αναμασώντας την γνωστή ανά τον κόσμο καραμέλα περί τραμπούκων φασιστών κλπ. κλπ.
Ευτυχώς, ο φωτογραφικός φακός, αδιαμφισβήτητος μάρτυρας, κατέγραψε την καθ' όλα «δημοκρατική» παρουσία των αριστερών στην Ιατρική Σχολή κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, κατά την καθ΄όλα νόμιμη άμυνά τους, οι Κύπριοι πατριώτες έστειλαν στο νοσοκομείο κάποιους από τους αριστερούς τραμπούκους, ενώ φοιτήτρια που συμμετείχε στην συμμορία, έπαθε νευρική κρίση και παρ' ολίγον να οδηγηθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον ψυχιατρείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: