Τρίτη 4 Μαΐου 2010

” το αντιεξουσιαστικό ρεμάλι που πυροβόλησε εν ψυχρώ υπάλληλο των 700 Ευρώ!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ  ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ


Συνελήφθησαν, μετά από καταδίωξη, οι δύο δράστες της αιματηρής ληστείας στο Praktiker επί της οδού Πειραιώς στον Ταύρο. Ένας εξ αυτών τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια και μια χειροβομβίδα με τα οποία απείλησαν τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο ληστών  έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και γι’ αυτό την ανάκριση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ο άλλος  έχει προσαχθεί κατά το παρελθόν ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στη συμμορία των «ληστών με τα μαύρα».

Τα κοπρόσκυλα δεν δίστασαν να πηροβολήσουν κατάστηθα έναν μεροκαματιάρη υπάλληλο του Praktiker και να θέσουν τη ζωή σε κίνδυνο δεκάδων άλλων υπαλλήλων και περαστικών.
Προκειμένου να διαφύγουν, οι δυο άνδρες απείλησαν νεαρή υπάλληλο και της πήραν το αυτοκίνητο. Περαστικοί και υπάλληλοι άρχισαν να τους πετούν πέτρες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους σταματήσουν. Λίγο αργότερα, παράτησαν το κλεμμένο ΙΧ στην οδό Ησιώτης, στα Πετράλωνα.


ΥΓ: Μην  έχετε απορίες που βρίσκουν τόσα λεφτά για τις χιλιάδες αφίσες που βλέπετε  καθημερινά στις γειτονιές μας, αφίσες γεμάτες κόμπλεξ και μίσος εναντίων των Ελλήνων. Ο κόσμος σήμερα στο κατάστημα που έγινε η ληστεία και η δολοφονία του άτυχου υπαλλήλου δεν δίστασε να πάρει με τις πέτρες  τους  δολοφόνους του παρακράτους
(Και ο Αφγανός «πατέρας» ψάχνει ακόμα αυτούς που κομμάτιασαν το «παιδί» του.)
http://networkedblogs.com/3vFC1 

Δεν υπάρχουν σχόλια: