Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Το… χαρακίρι της Άντζελας

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΜΙΑ ΖΩΗ… ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
harakiriwomanΕπειδή στην Πολιτική τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όσο… τυχαία κι αν παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ, το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αντζελα Γκερέκου πληρώνει τις διαμάχες της – κυρίως – στο χώρο του Αθλητισμού. Το γεγονός, βέβαια, δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της από τις φορολογικές ατασθαλίες του Τόλη, που όφειλε να είχε ρυθμίσει, αλλά έχει αξία να… φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας.
Γράφαμε για παράδειγμα την Τρίτη 19 Ιανουαρίου πως Γκερέκου και Μπιτσαξής είναι στα μαχαίρια.  Η κ .Γκερέκου δεν υπέγραφε αποφάσεις του υφιστάμενου της Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή κάτι που σήμαινε ότι πέραν της συσσώρευσης εκκρεμοτήτων και δυσλειτουργίας του ήδη φορτωμένου με προβλήματα συστήματος στον αθλητισμό, δεν θα αργούσε να προκύψει και η έκρηξη μεταξύ των δυο.
gerekou_montaz
Ο ΓΓΑ κ. Μπιτσαξής φέρεται να έχει ζητήσει από τον προϊστάμενο υπουργό του, κ. Γερουλάνο – ο οποίος επίσης δεν έτρεφε τα καλύτερα αισθήματα για την Αντζελα - την έκδοση υπουργικής απόφασης που θα του δίνει την δυνατότητας υπογραφής αντ’ αυτού, ή εν προκειμένω αντ’ αυτής, παρακάμπτοντας την ιεραρχία που θα τον διευκολύνει στην …λάντζα που έχει επιφορτιστεί να διεκπεραιώσει. (Δείτε τη σχετική ανάρτηση http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1878:2010-01-19-13-42-44&catid=15:sports&Itemid=4)
Αν γινόταν, όμως, κάτι τέτοιο θα δημιουργείτο ουσιαστικό πολιτικό θέμα, οπότε… Είναι και αυτό ένα «σενάριο», δεν νομίζετε;
Ωρολόγιος Δείκτης

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2219:2010-05-18-06-45-30&catid=5:hellas&Itemid=4 

Δεν υπάρχουν σχόλια: