Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Λόγια του προέδρου Ρούσβελτ o ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !


«Βέβαια, την εποχή που η δική μας πλευρά υπερασπιζόταν τον Ρούσβελτ, η δική σας πλευρά, θυμάμαι, υπερασπιζόταν τον Στάλιν. Τώρα, πώς έγινε ξαφνικά να υπερασπίζεστε τον Ρούσβελτ; Αλλάζουν οι εποχές!  


Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Αλέξης Τσίπρας: Οπισθοδρόμηση αντί «νιου ντιλ» επέλεξε η κυβέρνηση

Λόγια του προέδρου Ρούσβελτ από ομιλία του στο Κογκρέσο πριν από 55 χρόνια επέλεξε να χρησιμοποιήσει στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. “Πρέπει να αποδεχτούμε μία δεύτερη Διακήρυξη Δικαιωμάτων που θα βάζει την προστασία της ασφάλειας και της ευημερίας σε νέα βάση για όλους. Ανεξάρτητα από τόπο, φυλή ή θρησκευτική πίστη”, είπε. 
ΣΥΝΕΧΙΑ ...http://antenna975.blogspot.com/2009/12/blog-post_7355.html


 Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):   (Σχολιάζοντας προηγούμενη τοποθέτηση του κ. Αλ. Τσίπρα, ο οποίος ανέγνωσε απόσπασμα από ομιλία του Ρούσβελτ): 

«Βέβαια, την εποχή που η δική μας πλευρά υπερασπιζόταν τον Ρούσβελτ, η δική σας πλευρά, θυμάμαι, υπερασπιζόταν τον Στάλιν. Τώρα, πώς έγινε ξαφνικά να υπερασπίζεστε τον Ρούσβελτ; Αλλάζουν οι εποχές!    

    Είναι, πράγματι, μία επέτειος. Πέρα από τη κυρία Κούνεβα, είναι ακριβώς πενήντα ημέρες που η Ψυχογιού είναι, ακόμη, στην εντατική μονάδα, με σφαίρες από τους τρομοκράτες να έχουν διαπεράσει το κορμί της. Ε, και η Πολιτεία της έβγαλε αποζημίωση 17 χιλιάδες. Εγώ συγκρίνω αριθμούς, 17 χιλιάδες, με 260 χιλιάδες. Έτσι, για να ξέρουμε τι γίνεται..
    Είναι, όμως, και μία άλλη επέτειος. Είναι έξι μήνες που έγιναν εκείνες οι μεγάλες διαδηλώσεις, εδώ στην Αθήνα, για εκείνον τον πιστό του Κορανίου. Και επειδή κάποια εκδήλωση ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για τον άνθρωπο, θέλω να πω σε κάποιους ότι άλλαξε διεύθυνση κατοικίας… Μην τον ψάχνετε, είναι στον Κορυδαλλό για κάποιες ληστείες που έκανε, συν τω χρόνω, ο πιστός με το Κοράνι! Για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται! Είναι αυτός, και κάποιοι άλλοι σαν και αυτόν, στους οποίους θα δώσετε ιθαγένεια και ψήφο»
ΣΥΝΕΧΙΑ ....http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8261391«Βέβαια, την εποχή που η δική μας πλευρά υπερασπιζόταν τον Ρούσβελτ, η δική σας πλευρά, θυμάμαι, υπερασπιζόταν τον Στάλιν. Τώρα, πώς έγινε ξαφνικά να υπερασπίζεστε τον Ρούσβελτ; Αλλάζουν οι εποχές!Δεν υπάρχουν σχόλια: