Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δεξί Εξτρέμ

Δεξί Εξτρέμ

του Παναγιώτη Δούμα
υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου κεντρικού τομέα Αθηνών με τον Άδωνι Γεωργιάδη
 

Ο Αλέκος Αλαβάνος μετά την «συνάντησή» του με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

Συνδέσεις

* Κάποιες προγραμματικές συμφωνίες δεν εφαρμόζονται ούτε προ των εκλογών. Τι θα γίνει τώρα, θα βγούμε και κερατάδες και δαρμένοι;
* Υπέροχο το νέο «make-up» του Αλέκου. Μετά το περιστατικό στον Άγιο Παντελεήμονα, κάποιοι τον είδαν στην Ερμού να κάνει το άγαλμα. Βρωμάει λίγο το ξεραμένο γιαούρτι, αλλά μήπως πριν δεν βρωμούσε.
* Το κακό είναι ότι κάποιοι «Ρομά» έχουν πάρει χαμπάρι ότι η παντομίμα φέρνει χρήμα και επιδίδονται στην επαιτεία μασκαρεμένοι ως ... μασκαράδες.
* Το θέμα είναι ότι ενώ το γιαουρτάκι ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, το αυγό της Πορτάλιου δεν επιφυλάσσει ανάλογη τύχη. Σίγουρα και τα δύο δεν επιφυλάσσουν την τύχη που κάποιοι περίμεναν. Να βγουν, δηλαδή, από την αφάνεια και την απαξίωση.
* Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα τους έκαναν μεν την χάρη, αλλά όχι ακριβώς όπως το περίμεναν. Δεν τους πλάκωσαν στο ξύλο. Τους εξευτέλισαν απλά.
* Και μην πει κανείς ότι δεν είχαν πάει για ξύλο, διότι τότε θα πρέπει να εξηγήσει τι γύρευαν οι κρανοφόροι που περιέβαλλαν τον κ. Αλαβάνο. Μήπως είχαν παρκαρισμένες τις μηχανές τους μέσα στην εκκλησία;
* Α, και κάτι ακόμη. Τι γύρευαν με τον κυρ Αλέκο, οι υπάλληλοι διπλωματικών αποστολών ασιατικών και αφρικανικών πρεσβειών;
* Να πούμε τέλος και για τον Καμίνη, που κάποιοι τον θεωρούν σοβαρή υπερκομματική προσωπικότητα: πέραν της απροκάλυπτης και αντιδεοντολογικής στηρίξεως που του παρείχε ο πρωθυπουργός δια της νυσταλέας αλά Φιντέλ Κάστρο συνεντεύξεώς του, ο κ. Καμίνης έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων, εξίσου υπερκομματικών.
* Έχουμε και λέμε: Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, εμπνευστής της διά νόμου ελληνοποιήσεως των λαθρομεταναστών, ο κατά παράβαση αποφάσεως του ΣΤΕ πανεπιστημιακός και ιστορικός Αντώνης Λιάκος, η εθνομηδενίστρια και (ουφ πάει και αυτή) παραιτηθείσα προχθές γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα και η φίλη της και ομοϊδεάτισσά της Άννα Φραγκουδάκη.
* Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους «εκλεκτούς» φίλους του Καμίνη, για τον οποίο έχω να προσθέσω το εξής: κάποιοι απεχθάνονται τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον φυσικό τόνο της φωνής του, προβάλλοντας μάλιστα αυτό το χαρακτηριστικό ως το βασικότερο επιχείρημα εις βάρος του. Ερώτησις: τον Καμίνη τον έχετε ακούσει; Είναι κάτι μεταξύ Βοσκόπουλου και μέτζο-σοπράνο. Μαυρίστε τον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: