Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Πως ένας επίδοξος παιδεραστής στη Νίκαια έγινε “σημαία” του Πρωθυπουργού (!)Πως ένας επίδοξος παιδεραστής στη Νίκαια έγινε “σημαία” του Πρωθυπουργού (!)


Πριν από μερικές εβδομάδες, σημειώθηκε ένα περίεργο περιστατικό στη Νίκαια. Ένας Αφγανός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Επειδή 14 ημέρες πριν (!) είχε συλληφθεί και προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, κάποιοι (όλως τυχαίως) συνέδεσαν το περιστατικό αυτό με το θάνατο του και κατήγγειλαν την Αστυνομία ότι ουσιαστικά τον σκότωσε επειδή τον είχανε δείρει κατά τη σύλληψη του (!!!)
Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός των «προθύμων» και των μίσθαρνων της Νέας Τάξης. Αδέκαστοι ρεπόρτερ, ο γνωστός Κούλογλου με το TVXS, εφημερίδες, κανάλια κλπ. άρχισαν να «καταγγέλλουν» τη δολοφονία του άτυχου Αφγανού. Από κοντά και οι «αντιρατσιστές» οι οποίοι βρήκαν αφορμή τη «δολοφονία» για να επισκεφτούν τον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος με σύμπλεγμα ενοχής έσκυψε ευλαβικά πάνω από τα αιτήματα τους (όπως π.χ. να προσληφθούν αλλοδαποί στην Αστυνομία, να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες-έποικοι κλπ.) και να διαδηλώσεις, κόντρα διαδηλώσεις και ποτάμια από μελάνι...Μέσα σε όλα αυτά και πριν ολοκληρωθεί η επίσημη έρευνα, ο Γιώργος Παπανδρέου έσπευσε να καταδικάσει (!) από το βήμα της Βουλής την Ελληνική Αστυνομία για τη «δολοφονία» του Αφγανού μετανάστη (!). Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έπεσε σε ένα απίστευτο ατόπημα που ισοδυναμεί με σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Και λέω σκάνδαλο για να απαντήσω στους «Ράδιο Αρβύλα» που στην τελευταία εκπομπή τους, γλύφωντας απίστευτα τους νέους κυβερνή-τες της χώρας, έκαναν δήθεν σατυρικά «παρατήρηση» προς τον Γιώργο Παπανδρέου: «Αίσχος κύριε Πρωθυπουργέ. Ένα μήνα και βάλε κυβέρνηση και ούτε ένα σκανδαλάκι; Αίσχος»...Ιδού το σκάνδαλο, αιώνιε έφηβε κ. Κανάκη. Θα το πεις άραγε από αέρος ή θα πράξεις το πτηνό της οικογένειας των Νησσιδών (Anatidae), δηλαδή κοινώς την πάπια;;;
Η αλήθεια για το θάνατο του Αφγανού
Κλείνοντας ας αναφέρουμε και την αλήθεια για τη «δολοφονία» όπως την αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας»: "Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.Το περιστατικό αυτό είχε φτά-σει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποί-ες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ".
Χρήστης ουσιών και επίδοξος βιαστής 14χρονού αγοριού; Δηλαδή ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ με λίγα λόγια. Θα το ακούσετε πουθενά; Θα το δείτε 5-6 ημέρες συνεχόμενα στις τηλεοράσεις; Θα βγει ο Πρωθυπουργός να απολογηθεί για τη γκάφα ολκής που έκανε; Θα κλείσει καμία ΜΚΟ; Θα αναθεωρήσει ο Υπουργός τα νέα μέτρα που έλαβε με αφορμή τη «δολοφονία»; Θα μας ζητήσει έστω κανένας μία απλή σύγνώμη;;;Δε νομίζω...
Απόσπασμα από άρθρο της Μυρτώ Δαμίγου δημοσιευμένο στο blog ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: