Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μαυρο Χρημα και Ξεπλυμα με Κοκκινη Σημαια...Οι αποκαλυψεις της Κα Γκε Μπε που αποσιωπηθησαν..

Στις 23 Νοεμβριου 1991 δημοσιευθηκε στην ΕΣΤΙΑ και δεν διεψευσθη ποτε, ανταποκρισι από τον Στ.Κουλογλου του Ραδιοσταθμου Σκαυ από την Μοσχα ότι
«το ΚΚΕ ελαμβανε κατ ετος από την Σοβιετικη Κα Γκε Μπε το ποσο των 400 εκατομμυριων δραχμων. Τα χρηματα αυτά αφορουσαν μετρητα και όχι αλλας πηγας χρηματοδοτησεως του ΚΚΕ από την Μοσχα και εφθαναν στην Ελλαδα μεσω του διπλωματικου σακκου της Σοβιετικης πρεσβειας εις δολλαρια
Το αρθρο της Εστιας εκανε ειδικη αναφορα στα σοβιετικα αρχεια από τα οποια προεκυπτε ότι τελικως το παναγαθον ΚΚΕ, το απαυγασμα της Δημοκρατιας το ανεξαρτητο «αυτονομο,αυτοφωτο», αυτό κομμα του «λαου» της Κα Γκε Μπε ειχεν εισπραξει κατά τα ετη 1975-1991 ουτε ένα, ουτε δυο, ουτε τρια. Αλλα πεντε δισεκατομμυρια δραχμες ( ιδε αποκομμα της Εφημεριδος με την δημοσιευσι) από το Κρεμλινο, ..
Λιγας ημερες μετα την 27ην Νομεβριου 1991 , το θεμα επανηλθε στην δημοσιοτητα με συνεντευξι του πρακτωρα της Κα Γκε Μπε Κου Φιλιπ Λουμπινωφ, ο οποιος δηλωσε ότι «τα χρηματα εδιδοντο όχι για διεθνιστικα θεματα αλλα για την ενισχυσι της φιλοσοβιετικης πτερυγος .Και ότι τα χρηματα εχρησιμοποιουντο για την προσωπικη ενισχυσι τωνφιλοσοβιετικων στελεχων του ΚΚΕ Και για τον προσωπικο πλουτισμο τους.»
Επιπλεον ο κος Λουμπινωφ εξηγησε ότι το Κρεμλινο εδινε εκτος από δισεκατομμυρια δολλαρια και «πολυτιμες» συμβουλες..Συγκεκριμενα ειπε :
«.. Φυσικα όταν σου δινουν χρηματα , μου οφειλεςι κατι..»» ( ιδε σχετικο αποκομμα της Εστιας )
Βεβαιως το ευαισθητο και λαλιστατο ΚΚΕ αλλα και ο πασιγνωστος για την αντικειμενικη ενημερωσι και φιλαληθεια Ριζοσπαστης δεν εδωσαν ποτε την παραμικρη εξηγησι. Ουτε για τον ρολο του ΚΚΕ- εισπρακτορα του Κρεμλινου, αλλα ουτε για το πώς και πού διετεθησαν τα δισεκατομμυρια αυτα της Σοβιετικης βοηθειας της Κα Γκε Μπε ..
Εχθες , μοναδικη εξαιρεσις στο Κοινοβουλιο , αφορμης δοθεισης από το ιδιο το ΚΚΕ, ο Κος Παγκαλος επανελαβε ότι «το μόνο κόμμα που έχει αδιαφανείς οικονομικούς πόρους, των οποίων την διερεύνηση δεν αποδέχεται μέσα στη Βουλή» είναι το ΚΚΕ..Βεβαιως το ΚΚΕ κροταλιζοντας την Ξυλινη Σταλινικη Αχαλινωτη Γλωσσα του, λησμονησε την ταμπακιερα και οχυρωθηκε πισω από την κατηγορια για « αντικομμουνισμό» του Κου Παγακλου.. Ενώ ο Ριζοσπαστης αφοβος προ της γελοιοτητος που εκπροσωπει και υπστηριζει σχολιασε ως εξης:
«Ο καιροσκοπισμός του ΠΑΣΟΚ και η κοροϊδία του λαού δεν έχει όρια .. Σήμερα, που μέσα και από την κριτική του ΚΚΕ επιβεβαιώνεται ότι…, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, παρά να καταφεύγει στον αντικομμουνισμό, ευελπιστώντας μάταια ότι θα πλήξει στα μάτια του λαού την καθαρότητα και τη συνέπεια του ΚΚΕ»
Ειλικρινως το θρασος των εισπρακτορων του Κρεμλινου δεν εχει ορια, αφου οι υπολοιποι βουλευτες δεν εχουν αρθρωσει ποτε λεξι για το αισχος της χρηματοδοτησεως του ΚΚΕ από την Κα Γκε Μπε.
Ετσι οι θησαυρισαντες εισπρακτορες και πρακτορες του Κρεμλινου ενώ αποδεδειγμενα εισεπραξαν πεντε δις δραχμων από την Κα Γκε Μπε με «συμβουλες» να ακολουθει την Γραμμη της Μοσχας, αρνειται παντελως, ως εάν το ΚΚΕ εξαιρετικως αυτό και μονον εχει το δικαιωμα, να αρνηται ο,τι κάθε Ελλην υφιστατα.Τον φορολογικο ελεγχο του ποθεν εσχες.
Και ενώ τα καταπινει όλα αυτά, όπως ο γνωστος αχορταγος τα βοθρολυμματα, το αμεπτον ΚΚΕ καταδικαζει οποιον αποκαλυπτει την αληθεια, με την κατηγορια του ιδιωνυμου αδικηματος εν Ελλαδι, ελεω ΜΜΕ, του «αντικομμουνισμου»
Ομως αυτό που γνωριζει και εχει διαποτισθη μεχρι μυελου οστων ο Ελληνικος λαος είναι τα εγκληματα και η προδοσια του ΚΚΕ. Ωστε Αντικομμουνισμος να σημαινει εν τη ουσια, τον διαρκη αγωνα για την αποκαταστασι της Ιστορικης Αληθειας και της Μνημης των αθωων, στην διαστρεβλωσι και την υβρι που επιχειρει διαχρονικα το σταλινικο ΚΚ εν Ελλαδι.
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: