Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Ο καναπές σου, η συνενοχή σου!

Οι Έλληνες του καναπέ, οι παρακμασμένοι αστοί, οι κοιλίτσες, οι παντόφλες και τα ουίσκι (on the rocks) στήριξαν δια της απουσίας τους το εθνοκτόνο μνημόνιο, το οποίο κατά τα άλλα, τους «τελειώνει» (έτσι λένε). Τα αποτελέσματα των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών, έχουν βέβαια πολλές αναγνώσεις. Πολλοί, τα βλέπουν ήδη από το δικό τους υποκειμενικό πρίσμα. Και λένε διάφορα.
Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι τα πρόσωπα παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο (και η ιδιοτέλεια) και όχι οι πολιτικές. Ένα δεύτερο συμπέρασμα (δικό μου και σε όποιον αρέσει), είναι ότι ο πολύς κόσμος έχει στην κυριολεξία εξαχρειωθεί, ενώ επίσης, πολλοί κρίνουν βάση εγωιστικών (και απόλυτα ιδιοτελών) αντανακλαστικών, χωρίς να σκέπτονται το μέλλον. Υπάρχει διάχυτη κοινωνικοπολιτική ανηθικότητα και παρακμή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πρόσωπα όπως ο Καμίνης και ο Μπουτάρης, να διεκδικούν επί ίσοις όροις και να κερδίζουν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό βούρκο και σε απέραντο κολαστήριο. Κι όμως, ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ είναι εδώ. Τώρα, θα δούμε πόσο γρήγορα κάποιοι θα μετανιώσουν την αντί- ψήφο στην Αθήνα, αλλά και την πλάτη σε έναν άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη, τον Γιάννη Μπουτάρη, με μηδενικά εθνικά αντανακλαστικά.
Δεν θα συγχαρώ τον κ. Καμίνη. Και δεν θα το κάνω γιατί είμαι μικρόψυχος ή γιατί αρνούμαι να αποδεχθώ ήττες. Ο κ. Κακλαμάνης ηττήθηκε, όταν ο γνωστός υπουργός-ολετήρας της Αθήνας, δήλωσε έξω από το Μαξίμου ότι «η αστυνομία αμυνόμενη και προπηλακιζόμενη» με εκείνο το κλαμένο ύφος, που δεν αρμόζει σε δεξιό και εθνικόφροναν και όταν αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού, αγνοώντας τις εκκλήσεις των Αθηναίων σε Κυψέλη, Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Αττικής και σε άλλα πολλά σημεία.
Για να μη σας κουράζω: η εκλογή του Καμίνη στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, αποτελεί ΗΤΤΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αθήνα και ντροπή για τους Αθηναίους. Κάποιοι σήμερα μου είπαν, «αυτοί είμαστε, αυτοί μας αρμόζουν, οι Καμίνηδες». Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Εμείς εδώ στην «ΕΩ» και το elora.gr, θα σταθούμε απέναντι, με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας, στον κήρυκα της ελευθεριότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Γιατί στην πόλη αυτή πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και όχι στις συνθήκες του ηθικού χάους που έχει στα πλάνα του να θεμελιώσει το επιτελείο του κήρυκα της πολιτικής ορθότητας, Γιώργου Καμίνη.
Στο Δήμο της Θεσσαλονίκης οι δεξιοί (του γλυκού νερού) δεν πήγαν να ψηφίσουν και ένας εθνομηδενιστής και ελευθεριακός, κήρυκας της παρακμής, (φαίνεται ότι) νίκησε! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ για όσους στη Θεσσαλονίκη απείχαν, ανοίγοντας έτσι την Κερκόπορτα για να «δοκιμάσουν» τις άμυνες της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης και η παρέα του. Δυστυχώς, ζούμε σε εποχές παρακμιακές… Οι εναπομείναντες λογικοί και εθνοπρεπείς, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: