Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επιχείρηση «σκούπα» στο Μαντούκι – Συνέλαβαν δεκαέξι λαθρομετανάστες και έναν Αφγανό για οπλοκατοχή

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 
altΕπιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησαν χθες βράδυ αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ σε παλαιά κτίρια στο Μαντούκι, όπου και συνέλαβαν δεκαέξι λαθρομετανάστες και έναν Αφγανό για οπλοκατοχή.


Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δεκαέξι αλλοδαποί εκ των οποίων δώδεκα υπήκοοι Αφγανιστάν, τρεις υπήκοοι Παλαιστίνης και ένας υπήκοος Αλγερίας οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος δέκα εξ αυτών υφίσταται το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας λόγω διοικητικής απέλασης και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την απέλασή τους.
Στους ίδιους χώρους συνελήφθη και ένας Αφγανός υπήκοος, για παράνομη οπλοκατοχή – οπλοφορία και για πλαστογραφία. Κατείχε και έφερε αντικείμενα (όπως π.χ πτυσσόμενο μαχαίρι και νουμτσάκου), τα οποία υπάγονται στην κατηγορία που προσδιορίζει ο νόμος ως όπλα και κατείχε επίσης τέσσερα πλαστά δελτία ταυτότητος διαφόρων υπηκοοτήτων, εκ των οποίων το ένα απεικόνιζε τον ίδιο με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, σε σχέση με αυτά που δήλωσε.

Με τη δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

http://www.corfupress.com/bulletin/201009094741/eidiseis/koinonia/epixeirisi-%C2%ABskoupa%C2%BB-sto-mantouki-%E2%80%93-sinelaban-dekaeksi-lathrometanastes-kai-ena-afgano-gia-oplokatoxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: