Στις πρόσφατες εργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ.
Οι κρατικοδίαιτοι "πατερούληδες" της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ είναι αποφασισμένοι να "επαναστατήσουν" και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα σκληροί. Η δική τους "επιχείρηση" προφανώς δεν είχε απώλειες κερδών και οι ίδιοι, ως "εργαζόμενοι" επίσης, προφανώς δεν θα στερούνταν το μεροκάματο.

Την ώρα που όλοι αυτοί οι επαγγελματίες και κρατικοδίαιτοι "ιδεολόγοι" έκλειναν τα τυπογραφεία το ένα μετά το άλλο, η περίφημη Τυποεκδοτική του ΚΚΕ λειτουργούσε κανονικά. Εκεί κανένα ΠΑΜΕ δεν πήγε να παρασύρει τους εργάτες στην απεργία. Εκεί είναι η "στάνη" των "ζώων" και αυτά δεν τα σταματά κανείς.
Ως γνήσια σταλινική επιχείρηση επιτυγχάνει το οικονομικά "ωφέλιμο".
Πέρα από τα χιλιάδες ευρώ της συγκεκριμένης παραγωγικής ημέρας, η τυποεκδοτική απόλαυσε και το κέρδος του αθέμιτου ανταγωνισμού, εφόσον οι ανταγωνιστές τους —και μάλιστα σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης— αναγκάστηκαν δια της βίας να κλείσουν τα μηχανήματά και να δυσχεράνουν ακόμα πιο πολύ την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πέραν του γεγονότος ότι ο μεγάλος "κόκκινος" ανταγωνιστής μας είναι ο εκλεκτός όλων των εντύπων της "διαπλοκής", έχει το πλεονέκτημα να μην σέβεται και κανέναν από τους όρους που ισχύουν για τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.
ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ;; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... ΑΥΡΙΟ!!
TYPOGRAFEIO