Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Η καταγγελία μαϊμού του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων»

«Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ. Τον «έφαγαν» λέει σε ένα υπόγειο υπάλληλοι του κράτους που εγώ πληρώνω. Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ και εμείς καθόμαστε να κοιτάμε τα e mail μας και..να αλληλοδιαβαζόμαστε σαν να είναι μία συνηθισμένη είδηση ο θάνατος από βασανιστήρια» ,μας πληροφορεί αγανακτισμένος.

Λοιπόν.

Ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, μετα από καταγγελία ομοεθνών του ότι ήταν μεθυσμένος και τους απειλούσε. Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου τον πήγαν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τον άφησαν (ως συνήθως) ελεύθερο.Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα ούτε αυτός ούτε ο δικηγόρος του (από το γνωστό κύκλωμα), έκαναν καταγγελία για κακοποίηση.Ο Μοχάμεντ από τις 27 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε κανένα από τα τζάμπα νοσοκομεία που περιθάλπονται οι λαθρομετανάστες αλλά όχι οι Έλληνες.Στις 9 Οκτωβρίου πέθανε ή κάποιοι τον σκότωσαν. Ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχει.Γιατί πέθανε είναι ένα ερώτημα.Την απάντηση μπορεί να την ξέρει η Μαφία που απαγάγει και κακοποιεί όσους δεν πλήρωσαν τον… ναύλο.

Η καταγγελία μαϊμού του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων»και του Indymedia στις 11 Οκτωβρίου, είναι ένα επικοινωνιακό πραξικόπημα που συντονίστηκε με την έκθεση της Human Rights Watch , που ζητάει από την Επιτροπή της ΕΕ, να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για «να σταματήσει την κακομεταχείριση μεταναστών».

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ο γνωστός χώρος μιας και τα Εξάρχεια είναι κατειλημμένα από την σοσιαλιστική αστυνομία και δουλειά δεν έχουν διοργανώνουν πορεία. Όπως και με τον πράκτορα Ατάκ και την δήθες προσβολή του Κορανίου, πουδεν ήταν Κοράνι.



http://www.neospeiraia.com/2009/10/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: