Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αναρχικοί και ακροαριστεροί επιτέθηκαν κατά των αγανακτισμένων


Αναρχικοί και ακροαριστεροί επιτέθηκαν κατά των αγανακτισμένων


Οι προβοκάτορες που έχουν λάβει σήμερα εντολή από τα αφεντικά τους να διαλύσουν τις επί 22 ημέρες ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ εκδηλώσεις των απλών αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών, επιτέθηκαν πριν από λίγη ώρα, με ρόπαλα και καδρόνια, κατά πολιτών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, επί της Λεωφόρου Αμαλίας. Αμέσως από πίσω τους ακολούθησαν κατά παράταξη μερικές δεκάδες αριστεριστών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΛ-ΚΚΕ & άλλων συναφών οργανώσεων, κρατώντας πανώ & φωνάζοντας συνθήματα όπως "Έλληνες & ξένοι εργάτες ενωμένοι" ή "Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες". Όταν η πορεία τους έφτασε στο κέντρο της Λ. Αμαλίας, ο κόσμος, αηδιασμένος & απηυδησμένος από την προβοκατόρικη αυτή ενέργεια, άρχισε να διαλύεται, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημαίες στο Σύνταγμα δεν ήταν πλέον ελληνικές αλλά κόκκινες.. Είναι φανερό ότι οι προβοκάτορες είχαν σχεδιάσει καλά την επιχείρισή τους, αφού σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν τα επεισόδια & η ρίψη χημικών πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
 Συνέπεια; ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ομως, ο σκοπός τους αποκαλύφθηκε και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη που ήταν παρών. Οι μάσκες που αρέσκονται να φοράνε έχουν πλέον πέσει. Όλοι μας πλέον αντιλαμβανόμαστε τον ανθελληνικό & υποκινούμενο ρόλο τους μέσα στην άγρια δοκιμασμένη κοινωνία μας.

ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 15/06/2011

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Το ΚΚΕ υπερ μιας κοινωνίας τεμπέληδων εργατών!!


 Το ΚΚΕ υπερ μιας κοινωνίας τεμπέληδων εργατών!! 

Απλά δείτε πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ (εν μέσω της κρίσης που αντιμετωπίζουμε), για να στηρίξει τους εργάτες!.. Όπως σωστά αναρωτιέται και ο Άδωνις, αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΚΚΕ, τότε... γιατί να εργαζόμαστε; .. Κι αν δεν εργαζόμαστε, πως θα βρίσκει το (κομμουνιστικό) κράτος χρήματα να καλύπτει των αυριανών(-κομμουνιστών) εργατών;



Δείτε και αυτό το Link:
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=10/6/2011&id=13577&pageNo=11&direction=1


Τα μέτρα που προτείνει το ΚΚΕ

  • To επίδομα ανεργίας να παρέχεται σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και περιορισμούς της ισχύουσας σήμερα νομοθεσίας που έχουν σαν αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος των ανέργων να στερείται επιδόματος.
  • Το ύψους του μηνιαίου επιδόματος της ανεργίας να καθορίζεται σε ποσοστό 80% του βασικού μισθού. Θεωρούμε ως κατώτερο βασικό μισθό που μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων τα 1.400 ευρώ που διεκδικεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και επομένως το επίδομα ανεργίας πρέπει να ανέρχεται στα 1.120 Ευρώ.
  • Επίδομα ανεργίας να δικαιούται και αυτός που αναζητεί εργασία μέσω ΟΑΕΔ και δεν βρίσκει ανάλογη με τα προσόντα του και δεν ασκεί άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.
  • Το διάστημα της ανεργίας να αναγνωρίζεται χωρίς καμία επιβάρυνση των ανέργων σαν συντάξιμος χρόνος.
  • Καθ' όλη τη διάρκεια της ανεργίας οι άνεργοι και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους να δικαιούνται πλήρους και δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Κατά το διάστημα της ανεργίας, οι άνεργοι να καταβάλουν κατά 30% μειωμένα τα τιμολόγια της ύδρευσης, του ηλεκτρικού ρεύματος και των σταθερών τηλεφώνων.
  • Κατά το διάστημα της ανεργίας να απαγορεύεται η διακοπή παροχής ύδρευσης, ηλεκτρικού ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου.
  • Καθ' όλο το διάστημα που διαρκεί η ανεργία, να επέρχεται αναστολή κάθε είδους υποχρέωσης που έχει αναλάβει από δάνειο ο άνεργος ως δανειολήπτης από οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση. Επιπλέον, να απαγορεύεται ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων που θα γεννηθούν κατά το πιο πάνω διάστημα της αναστολής.
  • Κατά το διάστημα της ανεργίας οι άνεργοι να δικαιούνται επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του ενοικίου που καταβάλλουν για την κύρια κατοικία αυτών και της οικογένειάς τους στο 100% του ύψους του ενοικίου.
  • Αναστέλλεται κάθε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας που ανήκει κατά κυριότητα στον άνεργο καθ' όλη τη διάρκεια της ανεργίας. Η πιο πάνω αναστολή να παρέχεται για κατοικία με αντικειμενική αξία μέχρι 300.000 ευρώ, μέχρι 150 τ.μ. και προσαυξάνεται κατά 50.000 ευρώ και 25 τ.μ. για κάθε παιδί.
  • Καθορίζεται η έννοια του ανέργου για την εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας πρότασης νόμου με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία, απορρίπτοντας τη λογική του εργαζόμενου - απασχολήσιμου που χαρακτηρίζει τη νομοθεσία του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας.
  • Επίδομα ανεργίας να δικαιούνται και όσοι αυτοαπασχολούμενοι λόγω οικονομικής δυσπραγίας αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Το επίδομα να δίνεται όσο διαρκεί η ανεργία και ανέρχεται στο 80% του βασικού μισθού. Ισχύουν και για τους αυτοαπασχολούμενους όσα αναφέρθηκαν παραπάνω για τα τιμολόγια ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, τα δάνεια και τις κατασχέσεις.
  • Οι αυτοαπασχολούμενοι να συνεχίζουν να έχουν οι ίδιοι και η οικογένειά τους δωρεάν περίθαλψη και η κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων βαρύνει εξ ολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Απαγορεύεται η κατάσχεση αγροτικής εκμετάλλευσης με αντικειμενική αξία έως 300.000 ευρώ και αναστέλλονται οι συμβατικοί τόκοι και οι τόκοι υπερημερίας, ενώ απαγορεύεται ο ανατοκισμός και η κεφαλαιοποίηση των συμβατικών τόκων.
  • Οι αγρότες που από οικονομική δυσπραγία δεν έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ΟΓΑ, να συνεχίζουν να δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη αυτοί και η οικογένειά τους και η κάλυψη της δαπάνης των ασφαλιστικών ταμείων βαρύνει εξ ολοκλήρου τον κρατικό προϋπολογισμό.
Όπως έγραψε και ο 'point':
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=210304 
"Ρε σεις αν το επίδομα ανεργίας είναι το 80% του βασικού μισθού, αν το χρονικό διάστημα της ανεργίας προσμετριέται στα συντάξιμα χρόνια και αν έχει επιπλέον ο άνεργος και 30% μειωμένα τιμολόγια στις ΔΕΚΟ Για ποιό λόγο να εργαστεί κάποιος ??"

Είπαμε.. Το ΚΚΕ θέλει να δείχνει πως νοιάζεται για τους εργάτες... Αλλά, μάλλον, το παρακάνει στο δείξιμο!...

Υσ. Υποθέτω, τα έξοδα και τις ανέσεις των ανέργων κομμουνιστών εργατών, θα τα πληρώνουν οι δούλοι τους - οι μη κομμουνιστές αστοί!....

http://area51gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_6658.html