Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κατηγορούν την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ότι πήρε έπιπλα με χρήματα της Περιφέρειας


Φήμες κυκλοφορούν για την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία πως η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου κατηγορείται από μερίδα στελεχών της κυβέρνησης ότι πήρε τα έπιπλα του σπιτιού της στην Κέρκυρα με τιμολόγια που έφερε από την Περιφέρεια!
Επίσης σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, πληροφορίες για τα προσωπικά της έξοδα και τα ταξίδια για την προβολή των νησιών, έχουν φθάσει στα αυτιά των ανθρώπων του Υπουργείου Εσωτερικών και ήδη έχουν αναλάβει να την καλέσουν να δώσει εξηγήσεις.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ισχύουν όλα αυτά, ιδίως αν δεν υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ίδια. Η κ. Αλεξανδρίδου διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ με βάση το βιογραφικό της.

Επίθεση ομάδας αντεξουσιαστών σε καθηγητή του Παντείου

 
  • Η επίθεση έγινε σε ώρα διδασκαλίας και μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων φοιτητών
  • Ο καθηγητής είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αρθρογράφος του ΡΕΣΑΛΤΟ
  • Τελικά, πρόκειται για ακαδημαϊκό άσυλο ή για άσυλο ανιάτων ψυχασθενών;
Πάντειο και Ακαδημαϊκό Άσυλο

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατήγγειλε τη δράση των πάντοτε ασύλληπτων αντεξουσιαστών.
Το Κείμενο της καταγγελίας
Στις 14 Απριλίου 2010, στο Πάντειο, μια ομάδα αντιεξουσιαστών διέκοψε το μάθημά μου και αφού με εξύβρισε, με αποκάλεσε… «φασίστα» ενώπιον 50 περίπου φοιτητών και τελικά εκσφενδόνισε εναντίον μου ένα γιαούρτι.
Αιτία αυτής της συμπεριφοράς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και με όσα αναφέρονται σε μια τετρασέλιδη προκήρυξη που μοιράστηκε και που έχει σαν υπότιτλο «φασίστες και καθηγητές πηγαίνουν χέρι – χέρι» είναι το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του καθηγητή με τη δημόσια πολιτική παρουσία μου – και πιο συγκεκριμένα, με την έκφραση επιφυλακτικών και κριτικών απόψεων γύρω από τα θέματα που αφορούν την υποκριτική μεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους ή γύρω από τα κοινωνικά και ιδεολογικά ζητήματα των πολιτικο-πολιτισμικών αναταράξεων και αμοιβαίων περιχαρακώσεων που αναδεικνύονται αντικειμενικά στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
Η υπογραφή μου μεταξύ άλλων πολλών σε ένα κείμενο της «Επιτροπής για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης» ήταν το έναυσμα για τη δυναμική παρέμβαση της ομάδας των αντιεξουσιαστών.
Επειδή δεν μου δόθηκε καμία ευκαιρία όχι βέβαια «να απολογηθώ», αλλά να αντικρούσω τους ισχυρισμούς τους, να επισημάνω την πολιτική διαφωνία μου με συνθήματα που στρέφονται κατά των προσώπων των μεταναστών (είτε της προαναφερόμενης ΠΕΑΕΛ, είτε οποιουδήποτε άλλου φορέα) ή έστω να συζητήσω πάνω στα σημεία των ιδεολογικών τριβών και της σε μεγάλο βαθμό εικονικής αντιπαλότητας, αποφάσισα να συντάξω αυτό το κείμενο ως ερέθισμα για έναν ευρύτερο προβληματισμό γύρω από τις διαδικασίες υπονόμευσης του ακαδημαϊκού ασύλου.
Το δισέλιδο κείμενο, της ΠΕΑΕΛ που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο εξέφραζε κοινωνικές και πολιτικές επιφυλάξεις πολλών πολιτών γνωστών για τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις, σχετικά με το ενδεχόμενο της μαζικής απόδοσης ιθαγένειας σε μετανάστες και με την καλλιέργεια ενός πολυπολιτισμικού μοντέλου κοινωνίας.
Δεν καλούσε τον ελληνικό λαό σε κανένα «πογκρόμ» κατά των μεταναστών (όπως ισχυρίζεται η καταγγελία των αντιεξουσιαστών), αλλά σε πολιτικούς προβληματισμούς περί του θέματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συνεπώς, όταν πληροφορήθηκα την ανάρτηση του παραπάνω κειμένου στο διαδίκτυο και ενημερώθηκα για το ακριβές περιεχόμενο του, παρά ορισμένες διαφωνίες μου σχετικά με κάποιες διατυπώσεις (κυρίως σχετικά με το «Ελληνικό Εθνικό Κράτος»), δεν θεώρησα σκόπιμο να διαχωρίσω εκ των υστέρων τη θέση μου από το αρχικό κείμενο της παραπάνω επιτροπής, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι προσυπογράφω ή επικροτώ εκ των προτέρων το σύνολο των απόψεων ή των πιθανών μελλοντικών της πρωτοβουλιών.
Οι εισβολείς, όμως, όχι μόνο με εμπόδισαν να αντικρούσω τους ισχυρισμούς τους, να επισημάνω την πολιτική διαφωνία μου με συνθήματα που στρέφονται κατά των προσώπων των μεταναστών, ή έστω να συζητήσω μαζί τους σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, αλλά και θεώρησαν τις προσπάθειες μου αυτές ως δείγμα μιας ενοχικής συμπεριφοράς που επιχειρούσε να δικαιολογηθεί για να αμβλύνει τις «κακές εντυπώσεις».
Ενημέρωσα αμέσως μετά το συμβάν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, κ. Παναγιώτη Τσίρη ο οποίος μου συνέστησε να ενημερώσω επισήμως το Τμήμα Ψυχολογίας και να ακολουθήσω την τυπική οδό για την ανακοίνωση και την καταγγελία του περιστατικού στις Πρυτανικές Αρχές και στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.
Όπως φαίνεται και από μια απλή ανάγνωση της προκήρυξης που με στοχοποιεί, η ενέργεια ήταν πλήρως προσχεδιασμένη και το προσχηματικό κείμενο που μοιράστηκε ήταν οργανωμένο με τρόπο που να αναδεικνύει την πολιτική διαπόμπευσή μου περίπου σαν μια… «πολιτική αναγκαιότητα».
Αγαπητοί φίλοι, πιστεύω ότι με την τροπή που πήραν εκ των πραγμάτων αυτές οι πρακτικές όλων όσων δηλώνουν ότι αρνούνται κάθε συζήτηση και που ταυτόχρονα αυτοαναγορεύονται ως αρμόδιοι περί των ζητημάτων της «πολιτικής ορθότητας» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι πιθανόν ότι σε λίγο πολλά από τα θεωρητικά και ερευνητικά θέματα της παγκόσμιας πολιτικής και επιστημονικής επικαιρότητας θα τεθούν στο περιθώριο – και όσοι ασχολούνται με τέτοια θέματα θα πρέπει να διαθέτουν κάποιο «πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων» που να τους το επιτρέπει.
Προφανώς, η επιβολή της ιδεολογικής νομιμότητας και τάξης κατά αυτόν τουλάχιστον τον άκρως «εξουσιαστικό» τρόπο, ουδόλως συνάδει με την έννοια της «αριστεράς», ούτε βέβαια με εκείνη του ακαδημαϊκού ασύλου ή του δημοκρατικού διαλόγου που υποτίθεται ότι προάγει το πανεπιστήμιο.
Είναι όμως εξίσου φανερό ότι η επανάληψη της παραπάνω στερεότυπης δημοκρατικής αντίθεσης στη βία ουδόλως εμποδίζει την επανάληψη των πράξεων και των γεγονότων που κατ’ εξακολούθηση την αμφισβητούν.
Δεν επιθυμώ βέβαια εδώ να επεκταθώ στην ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, ούτε να αντιδικήσω με αυτές τις πολιτικές ομάδες που, παρά το γεγονός ότι όπως φαίνεται, η πολιτική μου διαδρομή τους είναι σε γενικές γραμμές γνωστή, συνεχίζουν να με καθυβρίζουν και να με συκοφαντούν θεωρώντας κάθε αναφορά σε κοινωνικά ζητήματα των εθνικών κοινωνιών ως «ενδείξεις εθνικισμού» και συνδέοντάς την με ακροδεξιές νοοτροπίες.
Θεωρώ, άλλωστε, ότι πάντα συμμερίστηκα και εξακολουθώ να συμμερίζομαι τις ηθικές αξίες που οι παραπάνω συλλογικότητες προβάλλουν στο δημόσιο λόγο τους, όχι μόνο μονομερώς, σε βάρος πάντα των πιο λαϊκών ιδίως τμημάτων της νεοελληνικής κοινωνίας.
Δεν αποβλέπω λοιπόν στο να αποσπάσω την συμπαράσταση όλων γενικά των πολιτικών παρατάξεων, αφού θα ήταν πιθανό να μου αποδοθούν στη συνέχεια ιδεολογικές «συμπλεύσεις» με φορείς πολιτικών ιδεών που ενδεχομένως δεν θα αντιστοιχούσαν στις επιλογές μου.
Δεν επιθυμώ επίσης να προκαλέσω, σε μια περίοδο κρίσιμη για το δημόσιο πανεπιστήμιο μια επιπλέον συζήτηση για το ακαδημαϊκό άσυλο, το οποίο πιστεύω ότι υπονομεύεται εκ των έσω. Δεν είμαι σε θέση να προβώ σε υποδείξεις «πρακτικών λύσεων», αφού αφενός δεν γνωρίζω αν και γιατί κάποιοι υποκινούν την επιθετικότητα της συγκεκριμένης πολιτικής ομάδας στο πρόσωπό μου και αφετέρου εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες λύνονται στις δημοκρατικές κοινότητες μόνο με τα αντίστοιχα μέσα και διαδικασίες και όχι με απόπειρες εκφοβισμού, με νεομακαρθικού τύπου διοικητικά μέτρα ή με τυπικές, αιχμηρές ή μη ανακοινώσεις.
Συνεπώς, δεν θα επιμείνω ούτε στην υπογράμμιση των αδικημάτων που έχουν διαπράξει τα άτομα αυτά τόσο κατά του προσώπου μου, όσο και κατά των ακαδημαϊκών λειτουργιών του πανεπιστημίου.
Με το παρόν υπόμνημα, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η ευρύτερη δημοκρατική κοινότητα θα ήταν χρήσιμο να αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του διαλόγου που ενδεχομένως θα βοηθούσε και στη βελτίωση της λειτουργίας του ακαδημαϊκού ασύλου.
Γιάννης Παπαμιχαήλ
Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Πηγήhttp://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_28.html


"Δείτε την κατάντια της Αθήνας σε φωτογραφίες!"


"Δείτε την κατάντια της Αθήνας σε φωτογραφίες!"



"Σε αυτές τις φωτογραφίες θα δείτε, την κατάντια της πόλης, από την επιδρομή των μεταναστών, οι οποίοι δεν δίστασαν, να κατασκευάσουν παράγκες, ακόμα και μέσα στο πάρκο του Ζαππείου, κάτω δηλαδή από το μέγαρο του Ζαππείου και του καφενείου της Αίγλης, τόπου άκρως τουριστικού και πέρασμα...








αστυνομίας, (με τις μηχανές, η και πεζοί ακόμα).
Σε ερώτηση τους, (και κατά την διάρκεια πού πίνανε τον καφέ τους), η απάντηση που πήρα, ήταν ότι το θέμα είναι πολιτικό και δεν τους αφορά.

Ακόμα και πλήθος πεζοδρομίων, με εμπορεύματα, συνήθως στην λεωφόρο Πατησίων, τα οποία όχι μόνο δίνουν την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης, τύπου Ινδία, Πακιστάν, Ουγκάντα, κ.λ.π. αλλά επί πλέον, δεν πληρώνουν και φόρους για όλο αυτό το εμπόριο, και σε μία έκταση από το θησείο έως την Νέα Ιωνία και από την Κυψέλη έως την εθνική οδό αλλά και απέναντι.
Χώρια του ότι η εικόνα αυτή, είναι η χειρότερη προς τα έξω, (δηλαδή για τον τουρισμό μας, που έχουν ακουστεί σχόλια).
Φοβάμαι ότι θα χαθεί ο έλεγχος και θα επαναληφθούν επεισόδια, μεταξύ αυτών και των εμπόρων καταστημάτων, όπως πριν μερικές ημέρες στην Ερμού, που εξαφανίστηκαν οι αστυνομικοί και αποσιωπήθηκε το γεγονός.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο κος Γερουλάνος, φαντάζομαι ότι δεν μένει σε αυτή την ζώνη και δεν περνάει συχνά από εκεί για να τους δει.
Αλλά και η κα Γκερέκου, (λίγη σαν τραγουδίστρια και ηθοποιός), φαντάζει ακόμα πιο λίγη, σαν υφυπουργός και μάλιστα πολιτισμού.
Θα μου πείτε μπορεί να είναι θέμα δήμου Αθήνας, αλλά πιστεύω, ότι όλο και κάποια παρέμβαση και συνεννόηση θα μπορούσε να γίνει, εάν υπήρχε ενδιαφέρον με τον Δήμαρχο, και να αφήσει για λίγο την εισπρακτική του πολιτική και να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το κακό είναι, ότι βγαίνουμε στην πόλη μας, είτε για τις υποχρεώσεις μας, είτε για βόλτα και αισθανόμαστε μια ατελείωτη, βρομιά, μιζέρια, ανασφάλεια, εξαπάτηση, κοροϊδία, κ.λ.π."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_2407.html

Οπλισμένοι πήγαν στην Χιμάρα, τα μέλη του Αλβανικού Μετώπου

27/04/2010

Οπλισμένοι πήγαν στην Χιμάρα, τα μέλη του Αλβανικού Μετώπου

Δελτίο Τύπου, λάβαμε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ με το οποίο η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, καταγγέλλει την έξαρση των αλυτρωτικών φωνών στην Αλβανία εις βάρος της Ελλάδος και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού

Διαβάστε το όπως ακριβώς μας έχει σταλεί...



ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε εθνικιστικές συμπεριφορές και πράξεις που καταφέρονται κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Ενώ η Εθνική Ελληνική Μειονότητα και ο πολιτικός της εκπρόσωπος, η ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», βρίσκεται στην πρωτοπορία της προσπάθειας για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στοχεύει στην ηρεμία και την ειρηνική συνύπαρξη με την πλειοψηφία, ομάδες ακραίων εθνικιστών συνεχίζουν να την προκαλούν και να θίγουν τα εθνικά της σύμβολα.

Έτσι χθες, με τη μόνη σκοπιμότητα για να προκαλέσει τους κατοίκους, το αποκαλούμενο Μέτωπο για την Εθνική Αλβανική Ενοποίηση συνεδρίασε σε ιδιωτικό χώρο στη Χιμάρα, αν και στην αρχή κάτι τέτοιο είχε προβλεφθεί στην πόλη Φίερι.

Μάλιστα κατά τη συνεδρίαση , όπως σημειώνει και ο τύπος, οι συμμετέχοντες από Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια καταφέρθηκαν κατά της Ελλάδας και της Ε.Ε. Μειονότητας.

Ωστόσο το γεγονός πως αλβανικά ΜΜΕ τόνιζαν σήμερα πως στη Χειμάρρα δεν καταγράφηκε κανένα επεισόδιο και η αστυνομία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, δείχνει περίτρανα πως η εν λόγω εκδήλωση επεδίωκε να προκαλέσει και να αναστατώσει την πόλη και πως πιθανόν τα νήματα να κινούνται από κρατικές δομές.

Αυτό ενισχύεται, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, κι από το γεγονός πως αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έφεραν μαζί τους όπλα.

Της χειρονομίας αυτής προηγήθηκε εκστρατεία ορισμένων θερμοκέφαλων εθνικιστών, οι οποίοι εγραψαν προκλητικά συνθήματα στις οδικές αρτηρίες που διασχίζουν το χώρο της Μειονότητας που αναφέρονται σε ένα ανύπαρκτο θέμα, θέμα που η ιστορία ήδη το έχει κλείσει.

Επίσης τις μέρες αυτές άγνωστοι έσκισαν προκλητικά την ελληνική σημαία που βρίσκεται στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Βουλιαρατίου, αλλά και στα γραφεία της Ομόνοιας στους Αγίους Σαράντα.

Η ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» καταγγέλλει με δριμύτητα αυτές τις προκλήσεις και τις πράξεις που καταφέρονται κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και ζητάει από τις αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τον πλήρη σεβασμό όλων των δικαιωμάτων .



http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/blog-post_2191.html 

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΠΛΑ πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ΓΑΜΩΤΟ!

........ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 500εκ.ΕΥΡΩ βγαζουν απ τη χώρα μας τα LIDL,ΙKEA, ALDI, PRAKTIKER,CARREFOUR, MEDIA MARKT---- 
Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιοντα εχουν στο barcode (αυτο με τις γραμμουλες στο πισω μερος) αριθμο που ξεκινα με 520.---- ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 500εκ.ΕΥΡΩ βγαζουν απ τη χώρα μας τα LIDL,ΙKEA, ALDI, PRAKTIKER,CARREFOUR, MEDIA MARKT ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ : ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ κ.λ.π. Με ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ στα μαγαζιά της γειτονιάς και ΠΡΟΣΟΧΗ να ΓΡΑΦΟΥΝ : "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ" -- Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιοντα εχουν στο barcode (αυτο με τις γραμμουλες στο πισω μερος) αριθμο που ξεκινα με 520.

----ΑΠΛΑ πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ΓΑΜΩΤΟ!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.



- Αμεση νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
- Νομιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις των παιδιών μεταναστών που γεννιούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα.
-Εγγραφή στα δημοτολόγια και έκδοση πιστοποιητικού γέννησης.
-Ιθαγένεια με την ενηλικίωση για όσους το επιθυμούν.
- Παύση των τρομοκρατικών επιχειρήσεων και απελάσεων των μεταναστών χωρίς χαρτιά.
-Να διαμορφωθούν δημόσιοι ανθρώπινοι, αξιοπρεπείς και υγιεινοί κρατικοί χώροι φιλοξενίας των άστεγων μεταναστών, όπου θα παρέχονται δωρεάν σίτιση, στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή. Οχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ούτε στη «φιλανθρωπία» των ΜΚΟ.
- Ειδική φροντίδα για την ισότιμη πρόσβαση των παιδιών όλων των μεταναστών στις δομές της ελληνικής δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, που θα περιλαμβάνει και την εκμάθηση της μητρικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού τους.
-Κατάργηση των νόμων και των εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στην έξοδό τους προς τα κράτη - μέλη της ΕΕ που επιθυμούν.(αυτο θα ηταν καλο αν δεν μας τους εστελναν πεσκεσι πισω)
- Απειθαρχία στη νομοθεσία της ΕΕ (Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Ασυλο, Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ, Συνθήκη Σένγκεν κλπ.).

Μαυρο Χρημα και Ξεπλυμα με Κοκκινη Σημαια...Οι αποκαλυψεις της Κα Γκε Μπε που αποσιωπηθησαν..

Στις 23 Νοεμβριου 1991 δημοσιευθηκε στην ΕΣΤΙΑ και δεν διεψευσθη ποτε, ανταποκρισι από τον Στ.Κουλογλου του Ραδιοσταθμου Σκαυ από την Μοσχα ότι
«το ΚΚΕ ελαμβανε κατ ετος από την Σοβιετικη Κα Γκε Μπε το ποσο των 400 εκατομμυριων δραχμων. Τα χρηματα αυτά αφορουσαν μετρητα και όχι αλλας πηγας χρηματοδοτησεως του ΚΚΕ από την Μοσχα και εφθαναν στην Ελλαδα μεσω του διπλωματικου σακκου της Σοβιετικης πρεσβειας εις δολλαρια
Το αρθρο της Εστιας εκανε ειδικη αναφορα στα σοβιετικα αρχεια από τα οποια προεκυπτε ότι τελικως το παναγαθον ΚΚΕ, το απαυγασμα της Δημοκρατιας το ανεξαρτητο «αυτονομο,αυτοφωτο», αυτό κομμα του «λαου» της Κα Γκε Μπε ειχεν εισπραξει κατά τα ετη 1975-1991 ουτε ένα, ουτε δυο, ουτε τρια. Αλλα πεντε δισεκατομμυρια δραχμες ( ιδε αποκομμα της Εφημεριδος με την δημοσιευσι) από το Κρεμλινο, ..
Λιγας ημερες μετα την 27ην Νομεβριου 1991 , το θεμα επανηλθε στην δημοσιοτητα με συνεντευξι του πρακτωρα της Κα Γκε Μπε Κου Φιλιπ Λουμπινωφ, ο οποιος δηλωσε ότι «τα χρηματα εδιδοντο όχι για διεθνιστικα θεματα αλλα για την ενισχυσι της φιλοσοβιετικης πτερυγος .Και ότι τα χρηματα εχρησιμοποιουντο για την προσωπικη ενισχυσι τωνφιλοσοβιετικων στελεχων του ΚΚΕ Και για τον προσωπικο πλουτισμο τους.»
Επιπλεον ο κος Λουμπινωφ εξηγησε ότι το Κρεμλινο εδινε εκτος από δισεκατομμυρια δολλαρια και «πολυτιμες» συμβουλες..Συγκεκριμενα ειπε :
«.. Φυσικα όταν σου δινουν χρηματα , μου οφειλεςι κατι..»» ( ιδε σχετικο αποκομμα της Εστιας )
Βεβαιως το ευαισθητο και λαλιστατο ΚΚΕ αλλα και ο πασιγνωστος για την αντικειμενικη ενημερωσι και φιλαληθεια Ριζοσπαστης δεν εδωσαν ποτε την παραμικρη εξηγησι. Ουτε για τον ρολο του ΚΚΕ- εισπρακτορα του Κρεμλινου, αλλα ουτε για το πώς και πού διετεθησαν τα δισεκατομμυρια αυτα της Σοβιετικης βοηθειας της Κα Γκε Μπε ..
Εχθες , μοναδικη εξαιρεσις στο Κοινοβουλιο , αφορμης δοθεισης από το ιδιο το ΚΚΕ, ο Κος Παγκαλος επανελαβε ότι «το μόνο κόμμα που έχει αδιαφανείς οικονομικούς πόρους, των οποίων την διερεύνηση δεν αποδέχεται μέσα στη Βουλή» είναι το ΚΚΕ..Βεβαιως το ΚΚΕ κροταλιζοντας την Ξυλινη Σταλινικη Αχαλινωτη Γλωσσα του, λησμονησε την ταμπακιερα και οχυρωθηκε πισω από την κατηγορια για « αντικομμουνισμό» του Κου Παγακλου.. Ενώ ο Ριζοσπαστης αφοβος προ της γελοιοτητος που εκπροσωπει και υπστηριζει σχολιασε ως εξης:
«Ο καιροσκοπισμός του ΠΑΣΟΚ και η κοροϊδία του λαού δεν έχει όρια .. Σήμερα, που μέσα και από την κριτική του ΚΚΕ επιβεβαιώνεται ότι…, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, παρά να καταφεύγει στον αντικομμουνισμό, ευελπιστώντας μάταια ότι θα πλήξει στα μάτια του λαού την καθαρότητα και τη συνέπεια του ΚΚΕ»
Ειλικρινως το θρασος των εισπρακτορων του Κρεμλινου δεν εχει ορια, αφου οι υπολοιποι βουλευτες δεν εχουν αρθρωσει ποτε λεξι για το αισχος της χρηματοδοτησεως του ΚΚΕ από την Κα Γκε Μπε.
Ετσι οι θησαυρισαντες εισπρακτορες και πρακτορες του Κρεμλινου ενώ αποδεδειγμενα εισεπραξαν πεντε δις δραχμων από την Κα Γκε Μπε με «συμβουλες» να ακολουθει την Γραμμη της Μοσχας, αρνειται παντελως, ως εάν το ΚΚΕ εξαιρετικως αυτό και μονον εχει το δικαιωμα, να αρνηται ο,τι κάθε Ελλην υφιστατα.Τον φορολογικο ελεγχο του ποθεν εσχες.
Και ενώ τα καταπινει όλα αυτά, όπως ο γνωστος αχορταγος τα βοθρολυμματα, το αμεπτον ΚΚΕ καταδικαζει οποιον αποκαλυπτει την αληθεια, με την κατηγορια του ιδιωνυμου αδικηματος εν Ελλαδι, ελεω ΜΜΕ, του «αντικομμουνισμου»
Ομως αυτό που γνωριζει και εχει διαποτισθη μεχρι μυελου οστων ο Ελληνικος λαος είναι τα εγκληματα και η προδοσια του ΚΚΕ. Ωστε Αντικομμουνισμος να σημαινει εν τη ουσια, τον διαρκη αγωνα για την αποκαταστασι της Ιστορικης Αληθειας και της Μνημης των αθωων, στην διαστρεβλωσι και την υβρι που επιχειρει διαχρονικα το σταλινικο ΚΚ εν Ελλαδι.
Ιασων

Ο Βρετανός Ευρωβουλετής ο Nigel Farage λέει μεγάλες αλήθειες στο Ευρωκοινοβούλιο (και για την Ελλάδα) και χλευάζεται με ειρωνικό χειροκρότημα!!

Παρατηρείστε το "ξεκαρδιστικό" γέλιο του Μπαρόζο και της ανεκδιήγητης διορισμένης Υπουργού Εξωτερικών της Ε.Ε. (σύμφωνα με την Συνθήκη της Λισαβώνας) την στιγμή που παρακολουθούν τον Βρετανό Ευρωβουλευτή Nigel Farage να τους λέει κατάμουτρα την αλήθεια για το πολιτικό καθεστώς της Ευρώπης. Φυσικά όπως είναι επόμενο δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει και του κλείνουν το μικρόφωνο....

Η Παγκοσμιοποίηση δείχνει το στυγνό νεοταξικό της πρόσωπο.
Θαυμάστε το τσαμπουκά του ανθρώπου που είναι ίσως ο μοναδικός που ορθώνει το ανάστημα του........
Απορία: Υπάρχει τρόπος ο κ. Nigel Farage να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής και για την Ελλάδα;


Αν θέλετε μια άλλη μεγάλη στιγμή του Nigel Farage δείτε πως κατατροπώνει τον διαβολικό διορισμένο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ενωσης Βέλγο Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ (Herman Van Rompuy). Εναν άνθρωπο φανατικό υπέρμαχο της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης, εχθρό των εθνικών κρατών........ΕΔΩ



Το βιντεάκι είναι από το Youtube και τον Ηellenic Guardline

http://koukfamily.blogspot.com/2010/04/nigel-farage.html

Επίθεση του βιλιοπωλέιο του Κυριάκου Βελόπουλου

Επίθεση του βιλιοπωλέιο του Κυριάκου Βελόπουλου

Απειλήθηκαν ζωές! Για άλλη μια φορά, αριστεριστές και αντιεξουσιαστές χτύπησαν, αυτή τη φορά το βιβλιοπωλείο του Κυριάκου Βελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων. Τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, που εξερράγη, ενώ στο χώρο βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι πρόλαβαν ευτυχώς να απομακρυνθούν. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εξέφρασε την οργή του για την επίθεση λέγοντας μάλιστα «ό,τι είναι να κάνουν, ας το κάνουν τουλάχιστον το βράδυ που δεν είναι μέσα κόσμος». Παράλληλα με την επίθεση στο βιβλιοπωλειο, σημειώθηκαν επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στα γραφεία των Οικολόγων - Πράσινων, της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη και του Νίκου Γκάλη.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3929:2010-04-14-10-50-09&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Λαθρομετανάστες χτύπησαν πολίτες - Ξύλο και επεισόδια στην Ερμού - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Λαθρομετανάστες χτύπησαν πολίτες


Επεισοδιακή ήταν η εξόρμηση της ομάδος «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!», η οποία όπως είχε προγραμματίσει, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της δράση στην οδό Ερμού, με σκοπό να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τις συνέπειες της...



αγοράς ειδών του παρεμπορίου αλλά και φωτογραφίσει και να μαγνητοσκοπήσει την ασύδοτη δράση των παρανόμων μικροπωλητών και την αδράνεια των αρχών.
Οι παράνομοι μικροπωλητές εξ' αρχής αντιδρούσαν έντονα στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας στα αγγλικά και σε σπαστά ελληνικά. Κάποια στιγμή, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ομάδα Αφρικανών πέταξε αποχωρώντας μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή, μετά από την οποία τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος. Οι δράστες, έφυγαν τρέχοντας μέσα από το στενό, παρασύροντας τραπεζοκαθίσματα από τις παρακείμενες καφετέριες και εκσφενδονίζοντας καρέκλες, ποτήρια, μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν, κρατώντας καδρόνια και σιδηροσωλήνες.



elkosmos.gr

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_715.html